Terug naar home

 

     
Over ARBO ADVIES VERBERNE
Vertrouw op creativiteit en ervaring
 
   

 

ARBO ADVIES VERBERNE is een adviesbureau bewust bestaande uit één zelfstandig adviseur, zonder personeel. "What you see..is what you get". Ik werk samen in een netwerk van zelfstandig adviseurs om de kwaliteit te borgen en het werk dat een grotere inzet vraagt te kunnen leveren.

Ik denk dat dat in de markt van arbodienstverlening de meest optimale vorm van dienstverlening is! Wilt u weten waarom? Dan volgt hieronder een toelichting:

Bewust zelfstandig en een netwerk voor echte kwaliteit.

In mijn werk als arbo-adviseur en arbo-manager bij arbodiensten, merkte ik hoe ontevreden klanten waren over de arbodienstverlening, en terecht! De top van onvrede ligt op punten die bij commerciele bedrijven meestal vanzelfsprekend goed moeten zijn: inzicht en begrip in wat de klant wil cq. nodig heeft, afspraken nakomen, fouten toegeven en herstellen.

Het management van arbodiensten komt vaak uit de inhoudelijke praktijk, is taakgericht en gericht op de eigen interne problemen en werkt dus niet effectief aan deze onvrede. En managers 'van buiten' begrijpen veelal de inhoudelijk complexe dienstverlening niet.

Medewerkers zijn veelal experts en matig geschikt als adviseur. Ze hebben matig inzicht in de situatie en wensen van de klant en kunnen deze niet vertalen naar een voor de klant bruikbare en haalbare oplossing.

Direct één op één contact met de klant is voor mij dé manier om goed te adviseren en mijn mogelijkheden en inzichten optimaal te kunnen inzetten. Dit is de ultieme vorm van advies op maat, zonder de 'last' van oneigenlijke procedures, regels en administratie en een grote overhead, die de grotere bureaus met zich meebrengen. Zo blijf je direct, snel, gericht op de klant en goedkoop!!

En de voordelen van een groter bureau??? Die haal ik uit mijn netwerk met (veelal) zelfstandig adviseurs, die uit hetzelfde hout gesneden zijn. Toch op elke klus de juiste adviseur(s), maar wel met de juiste instelling!!